Дніпропетровський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позовних вимог кандидата Юрія Милобога у повному обсязі.

foto 20.11.2015 Dnipr Sud 2

21 листопада 2015 року завершився розгляд справи за позовом кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога, який тривав 2 дні. Серед позовних вимог кандидата були: перерахунок голосів виборців в Інгулецькому районі Кривого Рогу та скасування повноважень Криворізького міської виборчої комісії.

Підставою для відмови стало подання кандидатом скарг вже після встановлення міською виборчою комісію результатів повторного голосування в Кривому Розі. Штаб Ю. Милобога планує подавати апеляцію.

foto 22.11.15 Kriviyrih milobog 1

Також 21 листопада 2015 року Криворізький ВП ГУНП в Дніпропетровській області вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань КП №12015040230000618 заяву кандидата в депутати Криворізької міської ради Василини Нікульнікової («Об’єднання «САМОПОМІЧ») за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 158 Кримінального Кодексу.

Причиною подання заяви кандидатки від «САМОПОМОЧІ» стало підписання головою Криворізької міської комісії Павлом Гивелем постанови Криворізької міської ТВК «Про визнання обраним Криворізьким Міським Головою Вілкула Ю.Г.» без розгляду скарг кандидата на посаду міського голови Ю. Милобога, кандидата в депутати Дніпропетровської обласної ради Туровської І. Л. («Об’єднання «САМОПОМІЧ»), кандидата в депутати Криворізької міської ради Нікульнікової В.В. («Об’єднання «САМОПОМІЧ»).

За коментарями звертайтеся:
прес-служба  Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.