18 листопада, перебуваючи у Кривому Розі, народний депутат від “Об’єднання “САМОПОМІЧ” С. Семенченко повідомив журналістам про подальші дії, які будуть спрямовані на оскарження результатів виборів міського голови.

Як раніше повідомляла ОПОРА, “Об’єднання “САМОПОМІЧ” має намір оскаржити результати виборів міського голови у Кривому Розі. С. Семенченко, який перебуває у місті де вирують події, розповів пресі, що вони з Юрієм Милобогом ведуть дискусію на тему того, які конкретно форми протесту будуть обрані для вирішення ситуації. Нардеп заявив, що наразі однопартійці розглядають сиутацію щодо того, скільки активістів можна долучити до публічних акцій протесту, чи потрібно ставити намети, і як налаштовані активісти. Якщо на місці подій будуть з’являтись «тітушки», влаштовуватись провокації та постраждає хоч одна людина, “САМОПОМІЧ” вимагатиме з трибуни Верховної Ради військової державної адміністрації.

“Ми будемо вимагати перерахунку голосів, а якщо він нічого не дасть, то й проведення нових виборів. Від всіх політичних сил потрібна конкретна позиція стосовно ситуації, яка склалась. Також будемо просити висловитись з цього питання Президента», - наголосив Семен Семенченко.

Слід зазначити, що згідно поданих скарг, міською ТВК було постановлено зробити перерахунок на єдиній дільниці №121 615 (Інгулецький район).

За коментарями звертайтеся:

прес-служба  Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.