По всій Одесі відзначається масштабна ситуація, коли в списках з виборів міського голови виборців більше, аніж у списках з виборів Президента. На таких дільницях виборці отримують виборчий бюлетень для голосування лише з виборів мера, оскільки в списках з президентських виборів їх немає.

Зокрема:

Округ №135 (Київський район):

- № 511126 (Ак. Корольова, 90) - у списку виборців з місцевих виборів виборців більше, аніж з виборів Президента - 50 квартир одного житлового будинку відсутні у списку виборців з виборів Президента. Загальна різниця між списком з виборів мера і з виборів Президента - 7 виборців. У попередніх списках виборців таких «помилок» не було.

- № 511078 (М. Жукова, 17А) - кількість тих, хто проголосував на дільниці станом на 13:00 на виборах Одеського міського голови, склало 272 виборця, а на виборах Президента - 252 виборця.

Округ № 136 (Малиновський район):

- № 511234 (Болгарська, 31) - у списку виборців з місцевих виборів виборців на 6 осіб більше.

Округ № 137 (Приморський район):

- № 511285 (Лермонтовський пров., 11) - у списку виборців з місцевих виборів виборців на 6 осіб більше.

- № 511311 (Фонтанська дорога, 11) - за повідомленням виборця на «гарячу лінію» КВУ, у списку виборців відсутні 14 квартир. Виборець, який про це повідомив, був відсутній у списку з виборів Одеського міського голови, однак був у списку з виборів Президента.

- № 511278 (Рішельєвська, 18) - виборцю видали бюлетень лише з виборів Одеського міського голови. На питання про вибори Президента України, виборця відправили «голосувати» на іншу дільницю.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.