Черкаське представництво Громадянської мережі ОПОРА і Черкаська обласна організація Комітет виборців України спільно з Черкаським люстраційним комітетом просять громадян допомогти виявити осіб, які були причетні до фальсифікацій виборів, для того, щоб не допустити їх до роботи у виборчих комісіях на виборах 25 травня.

Організації акцентують увагу на інформації про осіб, які входили до складу дільничних та окружних/територіальних виборчих комісій із загальнодержавних або місцевих виборів, починаючи з президентських виборів 2010 року.

Дані можна надсилати на абонентську скриньку № 106 (м. Черкаси, 18000) або на електронну пошту [email protected] і також розміщувати на сайті видання «Прес-центр».

Уся надіслана інформація перевіряється, після чого її надсилають до ЦВК і оприлюднюють через ЗМІ.

Zvernennya

За коментарями звертайтесь:
Микола Макуха,
координатор громадського
спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
за виборчою кампанією Президента України
+38 063 628 67 81 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.