У селі Іванівка Кам’янко-Дніпровського району Запорізької області на території ДВК було зафіксовано перебування голови Енергодарської міської організації «ВО «Батьківщина» Анатолія Анохіна.

Чоловік здійснював спостереження за виборчим процесом на території виборчої дільниці №230259 без офіційних документів. На це увагу поліції звернули спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА разом з іншими спостерігачами.

На прохання представників поліції пред’явити документи Анатолій Анохін надав довіреність від ВО «Батьківщина» на своє ім’я та документ, що засвідчує особу. Посвідчення офіційного спостерігача у чоловіка не було.

Представнику політичної партії «Батьківщина» зробили зауваження, відносно того, що він не може здійснювати спостереження за виборчим процесом. Чоловік був змушений покинути виборчу дільницю.

Відзначимо, у Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія». У разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів звертайтеся – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)