Активісти знам’янського «Майдану» та київського «Автомайдану» провели спільну акцію направлену проти підкупу виборців. Як відомо, представники Олеся Довгого пропонують продати свій голос за 200 грн. у 102-му виборчому окрузі.

 

15 жовтня 2014 р. о 17.00 в місті Знам’янка, за запрошенням Знам'янського об’єднання «Майдан», відбулась акція Київського Автомайдану «Гади лізуть в Раду». За словами координатора Знам'янського Майдану Наталії Тишкевич, мешканці міста і району телефонують їй та повідомляють, що до них звертаються агітатори Олеся Довгого з пропозиціями віддати на виборах свій голос за 200 гривень. Н. Тишкевич наголосила, що запрошення київського «Автомайдану» є одним із методів боротьби Знам'янського Майдану  з підкупами виборців. Присутнім пояснювали хто такий насправді О. Довгий та чому він балотується.

0 Kirov Avtomaidan 1

Під час заходу розповсюджували наліпки з зображенням О. Довгого та надписом «Гади лізуть в Раду». По завершенню акції опудало кандидата О. Довгого вкинули до сміттєвого баку з надписом «кабінет Олеся Довгого».

Серед присутніх були й кандидати по 102 виборчому округу: Лаврусь А.М. (самовисування), Стрижак М.І. (самовисування), Рудницький О.В.(партія «Воля»). Останній до речі, швиденько розмістив палатку на фоні машин «Автомайдану» та роздавав агітки.

Нагадуємо, що «Автомайдан» - це мобільний підрозділ Євромайдану, утворений у 2013 році. Діяльність груп була спрямована на мирний супротив владі.

0 Kirov Avtomaidan 3

 За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області
+380994263118
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
 
Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora