Представники Національної поліції та Громадянської мережі ОПОРА в Одеській області взаємодіятимуть на виборах Президента України.

Про це йшлося 24 січня під час зустрічі координатора спостереження за виборами ОПОРИ в Одеській області, громадського омбудсмена з виборчих прав в Одеській області з начальником Управління превентивної діяльності ГУ НП в Одеській області Іваном Іщенком та іншими співробітниками правоохоронних органів.

«Ми раді, що поліція виявляє ініціативу у взаємодії з громадянським суспільством з протидії порушенням виборчого законодавства, та готові усіляко сприяти правоохоронним органам з цих питань», - зазначив координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА в Одеській області.

Під час зустрічі також обговорили координацію дій ОПОРИ та поліції щодо виявлення та реагування на виборчі порушення та місцеві особливості виборчого процесу, проаналізували нормативно-правові акти, якими регулюється законність виборчого процесу.

За словами правоохоронців, поліція Одещини готова оперативно реагувати на порушення законодавства та сприяти спокійному проведенню виборів в області.

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)