У п’ятницю, 20 жовтня, о 12:00 за адресою: вул. Київська, 3 (2-й поверх готелю «Україна») відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА на тему: «Вибори в ОТГ Житомирщини: проміжні результати спостереження».

Представники ОПОРИ розкажуть про перебіг виборчої кампанії в країні та, зокрема, про результати спостереження на етапах формування виборчих комісій, утворення округів, висування та реєстрації кандидатів у тринадцяти об’єднаних територіальних громадах Житомирської області, де 29 жовтня відбуватимуться вибори.

Під час заходу йтиметься також про головні тенденції виборчої кампанії, порушення, виявлені спостерігачами ОПОРИ, та можливі проблеми в день виборів.

Учасники прес-конференції:

  • аналітик центрального офісу Громадянської мережі ОПОРА;
  • координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами у Житомирській області.

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів(044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.