8 січня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом на пост Президента лідера політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» та чинного міського голову Львова Андрія Садового. Уповноваженим представником кандидата у Центральній виборчій комісії став народний депутат Любомир Зубач. 

Андрія Садового висунули кандидатом на пост Президента від Об'єднання «Самопоміч» під час Всеукраїнського з'їзду партії 3 січня в Києві. На з’їзді йому висловив підтримку міський голова Глухова (Сумська область) Мішель Терещенко, який раніше заявляв про намір балотуватись на виборах Президента 2019 року. Того ж дня Садовий подав документи до ЦВК.

9.01.2019 Lviv zjizd samopomochi

Фото зі сторінки «Об’єднання Самопоміч» у Facebook

Із 2006 року Андрій Садовий є Львівським міським головою.

Варто зазначити, влітку 2018 року Андрій Садовий відвідав низку українських міст у межах дискусійної платформи Urban Talk. З осені спостерігачі Громадянскої мережі ОПОРА фіксують зовнішню рекламу політика, а також  у стрічках соціальних мереж Facebook та Instagram та на відеохостингу Youtube.

Як Громадянська мережа ОПОРА повідомляла раніше, Львівська міська рада відмовилась голосувати за проект ухвали про запобігання використання адміністративного ресурсу на Львівщині.

Нагадаємо, відповідно до частини 1 статті 44 Закону України «Про вибори Президента України»: «Висування кандидатів на пост Президента України партіями та самовисування розпочинається з першого дня виборчого процесу». Згідно з календарним планом ЦВК  реєстрація кандидатів на пост Президента триває з 31 грудня до 8 лютого.

За коментарями звертайтесь:

e-mail: [email protected]

 Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)