Дата-активістів та міських управлінців Вознесенська 21 лютого запрошують на воркшоп “OPEN DATA BOOST: як візуалізувати дані міста”. Захід відбудеться за адресою: вул.Пушкінська 3/35, тренінговий центр “IQ HUB”. Почтаток об 12:00.

Про це повідомили в ініціативі “Дані міст”. Воркшоп для мешканців Вознесенська став можливим завдяки перемозі міста у конкурсі “Відкритий виклик”, що дав змогу залучити експертів та фахівців для впровадження політики відкритих даних.
Воркшоп OPEN DATA BOOST - це можливість опанувати хвилю новітніх тенденцій та навчитис я розповідати про своє місто за допомогою даних.
Візуалізація у сфері open data - це інструментарій, що дає змогу коротко та доступно представити великі та складні масиви інформації.
Програма воркшопу:
1. Вступне слово: чому відкриті дані - це круто?
2. Трохи про візуалізацію даних: чому це варто робити і як не варто?
3. Мова R. Основні види та способи візуалізації в R.
4. Візуалізація “правильних” даних з API.
5. Заключне частина: де можна навчитись і побачити більше?
Приходьте. Буде цікаво і корисно.
Нагадаємо, «Дані міст» - це opendata-ініціатива, співорганізаторами якої є Громадянська мережа ОПОРА (Україна) та TechSoup (Польща). Місія – докласти всіх зусиль, аби політика відкритих даних була успішно впроваджена в українських містах. Ми відкриті до співпраці. Є питання чи пропозиції? Пишіть сюди: [email protected]. Наш сайт: danimist.org.ua. Шукайте нас також у соцмережах.