Як повідомили ОПОРі  в обласному виборчому штабі Об’єднаної опозиції, їхні представники зафіксували в ОВО №62 в м. Житомир масові порушення вимог закону в частині проведення передвиборчої кампанії

Сьогодні, повідомляють у штабі, на дільничній виборчій комісії №181360 міста Житомир виявили декілька десятків заяв про внесення до попереднього списку виборців, які будуть голосувати вдома. До заяв були прикладені медичні довідки, які обґрунтовували потребу голосування на дому. Всі заяви та довідки були написані одним почерком. В медичних довідках вказана одна і та ж причина включення виборців до спеціального списку: «Має хронічні захворювання та обмежений в пересуванні».

"Насторожує те, що медичні довідки пронумеровані по порядку і написані одним почерком, незважаючи на те, що підписані різними лікарями", - наголосили в штабі Об’єднаної опозиції.

Представники Об’єднаної опозиції вже подали скаргу до прокуратури та продовжують перевірку виборчих дільниць в 62-му виборчому окрузі із метою виявити подібні порушення.

scans_5

scans_1_001
scans_5_001
scans_3_001
scans_6_001