13 жовтня Громадянська мережа ОПОРА організовує тренінг для студентів-політологів факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету на тему: "Парламентські вибори 2014: специфіка виборів та кампанія спостереження".

Тренер - Назар Тимощук (координатор виборчих програм Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА) та Григорій Сорочан (експерт з виборчого права).

До участі у тренінгу також запрошені довготермінові спостерігачі ОПОРИ, журналісти.

Тренінг відбудеться 13 жовтня у 18-й аудиторії корпусу № 14 Чернівецького національного університету з 10:00 до 11:20.

Запрошуються студенти, журналісти та всі бажаючі.

Детальніше:
Надія Бабинська (Вірна) тел.: +380502104847, virna(at)opora.org.ua
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.
 
Twitter:https://twitter.com/opora (@opora)