На відміну від звичайних виборчих дільниць, в установах виконання покарань Юлія Тимошенко випереджає Петра Порошенка на Дніпропетровщині.

 

Так, у Криворізькій установі виконання покарань управління ДПіС України в Дніпропетровській області (ДВК № 121780 ТВО № 31) зі 134 виборців, котрі взяли участь в голосуванні, за Юлію Тимошенко проголосували 55 осіб, а за Петра Порошенка – 45 осіб. В місті Дніпропетровськ у Ігренському виправному центрі № 133 (ДВК № 121481 ТВО № 25) відрив Тимошенко від Порошенка ще більший. За Юлію Тимошенко тут віддали свій голос 178 виборців, а за Петра Порошенка лише 110 виборців. Кількість виборців, котрі взяли участь у голосування на цій дільниці склала 429.

 
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 
Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.