“Дорогі депутати” – це спільний проект Громадянської мережі ОПОРА, Громадського телебачення, Першого національного телеканалу і програми USAID РАДА. У щотижневій програмі глядачі дізнаються про діяльність та бездіяльність народних обранців, про зарплати, офіси, внутрішню "кухню", "совковий дух" Верховної Ради України і міжнародний досвід парламентаризму. Ідея цієї програми – говорити просто про складне і при нагоді давати людям привід усміхнутися.

Підпкуп, адмінресурс, безкоштовні товари і послуги: які підсумки виборчої кампанії? Як проходять місцеві вибори у Польщі? На окрузі народного депутата: чим відзначився Валентин Нечиперенко на Черкащині напередодні виборів? Про це - у випуску.

 -   Â Підкуп, адмінресурс, роздавання безкоштовних товарів і послуг, недолугості законодавства: які підсумки виборчої кампанії місцевих виборів 25 жовтня?

Перебіг кампанії коментують один із розробників нового Закону «Про місцеві вибори» народний депутат Вадим Денисенко («Блок Петра Порошенка») та Ольга Айвазовська, координатор виборчих і парламентських програм Громадняської мережі ОПОРА.

- Як проходять місцеві вибори у Польщі?

Чому до місцеви балтуються комітети громад, а обраних депутатів від загальнонаціоальних партій не так вже і багато? Дивіться у сюжеті.

-  На окрузі народного депутата: чим відзначився Валентин Нечиперенко на Черкащині напередодні виборів?

Як відчули мешканці округу №199 діяльністю обранця за останні місяці? Репортаж «Дорогі депутати. Черкащина».

Довідково:                                                                                                                                  

Громадянська мережа ОПОРА  – це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.              

Всі випуски "Дорогих депутатів"  |  Моніторинг парламенту  |  Веб-сайт

Фейсбук  |  Твіттер (#дорогідепутати #рада8 #rada8 #opora #опора) Â