У програмі "Дорогі депутати" від 11 грудня 2013 - про перевибори у 223 окрузі. На парламентських виборах у 2012 році в цьому окрузі змагались два основні кандидати - самовисуванець Віктор Пилипишин і представник Об'єднаної опозиції свободівець Юрій Левченко. Цей округ запам'ятався тим, що голоси тут рахували рекордні для виборів 12 днів. Згідно протоколів, які перебували на руках в Юрія Левченка, він перемагав Пилипишина з відривом у 900 голосів. Однак, під час передачі протоколів в сервер ОВК 223 вносилися інші дані, пізніше протоколи і бюлетені відправляли на уточнення.Робота ОВК супроводжувалася сутичками з міліцією. ЦВК не визнала результати виборів у цьому окрузі.

На окрузі зареєстровано 70 кандидатів - це рекордна кількість за всю історію українських виборів. З них двоє - однофамільці свободівця Юрія Левченка. В ОВК 223 кажуть, що документи від більше півсотні кандидатів приносить одна й та ж людина.

Координатор кампанії спостереження за повторними виборами народних депутатів України Громадянської мережі ОПОРА у місті Київ  розповів про особливості виборчої кампанії у 223 окрузі. Також він розповів про спробу прямого підкупу в окрузі кандадатом Віктором Пилипишином.

Журналістка Анастасія Станко взяла коротке інтерв'ю з кандидатами Тетяниою Монтян, Віктором Пилипишиним, Юрієм Левченком.