Дві дільниці у Хмельницькій та Харківській областях залишились без електропостачання. Виборчі комісії рахують бюлетені з ліхтариками.

На Хмельниччині, у селі Мукша Китайгородська, що належить до Слобідсько-Кульчієвецької громади, на ДВК зникло електропостачання.

Як повідомляє спостерігач ОПОРИ, без світла залишилася найбільша дільниця Слобідсько-Кульчієвецької громади (№680551). Електропостачання зникло близько 00:05 30 жовтня, коли на дільниці підраховували бюлетені. Комісія вирішила продовжити роботу при світлі ліхтариків.

За словами спостерігачів ОПОРИ, члени комісії дізналися телефоном, що «вибило високовольтну лінію і світла не буде з півгодини».

khmelnytskyi 29.10.2017

khmelnytskyi 29.10.2017 1

Так само з ліхтариками рахують бюлетені на Харківщині – у с. Лісне на ДВК №630367. За словами спостерігачів ОПОРИ, найімовірніше, причиною проблем з електропостачанням стала негода. 

Kharkiv 29.10.2017 svitlo

Відзначимо, що в Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія», на яку можна звертатися в разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

 

Веб-сайтФейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.