Центральною виборчою комісією зареєстровано першого кандидата у народні депутати України в одному з п’яти округів Кіровоградської області.

Кандидатом в депутати по 101 виборчому округу (центр - смт Голованівськ) став член Народної партії, екс-депутат Кіровоградської обласної ради і екс-депутат Верховної Ради 6-го скликання Юрій Литвин. Як відзначається на сайті партії, пан Литвин є головою Кіровоградської регіональної організації Народної Партії.

Цього разу політик спробує потрапити до парламенту як самовисуванець.

За коментарями звертатись:
Патруль Євгеній
Координатор ОПОРИ у Кіровоградській області
+38 099 426 31 18
Довідково:

 

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.