У Кременчуці 30 грудня невідомі здійснили хуліганські дії відносно приймальні народного депутата та потенційного кандидата в Президенти Юрія Бойка, а саме – зірвали табличку та обписали фарбою стіну будівлі. Повідомлення про даний інцидент було розміщене на сторінці у соцмережі організації С14 Кременчук.

У дописі С14 розміщено напис: «Опозиційний блок» Кременчука привітали зі святом під їх приймальнею».

4 01 nevidomi zipsuvaly pryjmalnu bojka

Політична партія «Опозиційна платформа – За життя», потенційним кандидатом від якої є Бойко, підтвердила даний інцидент та на своєму сайті розмістила заяву відносно цього.

«Уже вкотре в Кременчуці з боку націоналістичних молодчиків, безсилля від власної неспроможності, виливається в дріб’язкове хуліганство проти приймальні народного депутата, засновника «Опозиційна платформа – За життя» Юрія Бойка», – йдеться в заяві.

Як повідомили представники Бойка ОПОРІ до поліції відносно даних дій вони не звертались.

«Ми знаємо, що за цим стоять представники С14. Вони це роблять не в перше. Але в нас вільна країна і є свобода думки, яка дозволяє людям самим обирати за кого віддавати свій голос», – розповів ОПОРІ представник Бойка в Кременчуці Олександр Березянський.

4 01 zajava opozytsijnoji platformy po kremenchuku

В коментарі ОПОРІ представники С14 повідомили, що не знають хто стоїть за даними діями, а здійснили їх «невідомі патріоти».

У листопаді Бойко разом з нардепом та лідером партії «За життя» Вадимом Рабіновичем створили нову політичну силу «Опозиційна платформа – За життя», від якої збираються висунути в Президенти кандидатуру першого. Після цього в «Опозиційному блоці» заявили, що виключили Бойка з партії.

«Такі дії можна кваліфікувати лише як хуліганські дії, так як на момент їх вчинення виборча кампанія ще не розпочалась. Проте після офіційної реєстрації політика в якості кандидата в Президенти, це можна сприймати як перешкоджання діяльності кандидата», – розповів координатор ОПОРИ в Полтавській області.

Нагадуємо, на початку грудня приймальню Бойка в Кременчуці закидали фарбою.

За коментарями звертайтеся: