В останній місяць 2018 року ОПОРА зафіксувала, що благодійністю займалися представники шести партій. Вони вручали подарунки, солодощі дітям та людям похилого віку,організовували різні заходи. Найбільш активними були представники «БПП «Солідарність».

Так, 3 грудня представники Южноукраїнського міського осередку партії «БПП «Солідарність» вітали дітей з інвалідністю, які проживають у «Територіальному центрі соціального обслуговування». Маленьким вихованцям центру подарували шоу мильних кульок та фрукти.

6 грудня партійці долучились до організації святкування Дня Збройних сил України у с. Бузьке Вознесенського району.

12 грудня голова Вознесенського районного осередку партії «БПП «Солідарність» Юрій Єліневський в с. Яструбинове привітав подарунками колектив вокального ансамблю «Вербиченька» з 5-річним ювілеєм.

31 12 BPP Verbychenka

19 грудня представники цього ж осередку партії вітали 1050 дітей з  Прибужанівської, Бузької та Олександрівської громад.

20 грудня представниця Новобузького районного осередку партії «БПП «Солідарність» Анна Луценко вручила цінні подарунки двом ветеранам, які святкували свої Дні народження.Про це інформує офіційна сторінка обласного осередку в Facebook.

Представники політичних партій активно долучилися до святкування Дня святого Миколая. Наприклад, депутат від «Батьківщини» Ігор Івануна вручав солодкі подарунки учням Новобогданівської школи.

31 12 Ivanyna Batkivshina

У Снігурівці за сприяння районної парторганізації «Нашого краю» відкрили «Маєток святого Миколая».  А голова Веселинівської районної організації Сергій Свердан вітав із Днем святого Миколая одиноких громадян у с. Миколаївка. Також депутати від цієї партії привітали зі святом дітей з Новопетрівки та кількох сіл у Врадіївському районі. Подарунки від голови фракції партії у обласній раді Юрія Кормишкіна отримали близько трьох тисяч дітей, повідомляє офіційна сторінка партії в Facebook.

31 12 Kormyshkin Nash kraj

Напередодні Нового року представник миколаївського УКРОПу Олександр Болтянський долучився до збору необхідних речей для воїнів АТО, який організували волонтери. УКРОПівець взявся забезпечити військових на передовій чаєм. А депутатка Казанківської райради від УКРОПу Ганна Смаровоз організувала для учениць змагання з волейболу, нагородивши переможниць медалями та грамотами.  Про це йдеться на сайті партії. 

У свою чергу, наприкінці грудня народний депутат, голова обласної організації «Народного фронту» Вадим Підберезняк завітав до художньої школи м. Первомайська та подарував мультимедійний проектор і екран, повідомляє офіційний сайт партії.

31 12 Pidbereznjak

26 грудня представники «Національного корпусу» відвідали дитячий інтернат №5 в м. Миколаєві. Вони дарували дітям солодощі та фрукти, які придбали за кошти, зібрані під час благодійного тренування з єдиноборств, інформує сторінка миколаївського осередку в Facebook.

31 12 Nackorpus dity

Відзначимо, що такі дії до початку виборчого процесу не можна трактувати як порушення, втім дочасна благодійна активність з прив'язкою до певних партій та персоналій створює нерівні умови для інших кандидатів, які розпочнуть свою агітаційну діяльність після офіційного старту виборчої кампанії.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)