В Кривому Розі начебто розповсюджують газету з ознаками чорного піару проти народного депутата Костянтина Усова. Команда останнього  звинувачує у цьому депутата Криворізької міської ради Миколу Колесника та називає його претендентом на посаду керівника штаба потенційного кандидата Володимира Зеленського.  Як повідомили на Facebook-сторінці «Команда Костянтина Усова», містом поширюється газета накладом в 100 тисяч екземплярів та вартістю 500 тисяч гривень.

news 29 12 18 Dnipro Kolesnik3

news 29 12 18 Dnipro Kolesnik

Сам Микола Колесник на власній сторінці у соціальній мережі Facebook заперечив причетність до друку та розповсюдження газети. Він також звернувся до підписників з проханням надати йому фото цієї газети. Пізніше він прокоментував, що матеріали для цієї газети були взяті з його сторінки. 

 

news 29 12 18 Dnipro Kolesnik2

Координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами в Дніпропетровській області зазначив:

«Україна зараз вступає в цілий цикл передвиборчих перегонів. Політичні партії також вже розпочали свою агітаційну активність. Хотілося б, щоб президентські та парламентські вибори були чесними та демократичними, а тому принагідно слід нагадати, що під час виборчого процесу забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів».