Впродовж вересня-листопада 2018 року, ще до офіційного початку виборчої кампанії, Одеську область відвідали сім потенційних кандидатів у Президенти України.  Про це свідчать дані моніторингу Громадянської мережі ОПОРА.

Так, протягом моніторингового періоду регіон відвідали чинний Президент та одночасно потенційний кандидат на цю посаду Петро Порошенко, Олег Ляшко, Олег Тягнибок, Віктор Чумак, Олександр Шевченко, Вадим Новінський, Мішель Терещенко. Кожен з них побував у області один раз.

Петро Порошенко побував на Одещині 5 жовтня. Він відвідав з робочою поїздкою місто Болград, де разом із прем'єр-міністром Болгарії зустрівся з колективами Болградської районної лікарні та Болградської гімназії ім. Г. С. Раковського, проінспектував ремонт автомобільної дороги М-15 «Одеса – Рені», а також взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття оновленого Меморіалу Слави – пам’ятника учасникам бойових дій.

порошенко

Олег Ляшко 19 вересня провів зустріч із працівниками Одеського обласного онкодиспансера та відвідав телеефір на місцевому телеканалі. Під час відвідин диспансера політик взяв участь у відкритті центру радіоізотопної діагностики та пообіцяв «підключитися до роботи», щоб для онкодиспансера наступного року було придбано лінійний прискорювач.

ляшко

Олег Тягнибок 25 вересня провів зустріч із одеситами, зокрема відвідав «Новий базар», де поспілкувався з продавцями і покупцями, взяв участь у телеефірі, а також зустрівся з активом партії ВО «Свобода».

тягнибок

Віктор Чумак відвідав Одеську область 31 серпня – 1 вересня. Політик зустрічався із виборцями, взяв участь у прес-конференції та телеефірах.

чумак

Олександр Шевченко взяв участь у праймеріз «Українського об’єднання патріотів» 26 жовтня.

шевченко

Вадим Новінський взяв участь у релігійних урочистостях 30 вересня та зустрівся з предстоятелем Української православної церкви Московського патріархату, митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм.

новінський

Мішель Терещенко 22 листопада взяв участь у лекції-дискурсі стосовно книжок «Антиукраїнець» та «Перший олігарх», а також побував на телеефірі.

терещенко

Нагадаємо, згідно із частиною 1 статті 57 Закону України «Про вибори Президента України», передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів».

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)