Для міст-переможців конкурсу "Відкритий виклк" ініціатива "Дані міст" розгорнула репліки освітнього сервісу Good education. Онлайн-продукт уже функціонує у Рівному, Коломиї та Вознесенську.

Ужгород та Миколаїв планують запустити його найближчим часом. 

Good education - освітній онлайн-сервіс, який створили рівненські активісти для конкурсу Apps4Cities Challenge-2016.  Застосунок увійшов у п'ятірку переможців і отримав спеціальну нагороду від академії ІТЕА. 

Для міст, що стали учасниками цьогорічного конкурсу "Відкритий виклик", розробники додали у сервіс розділи із дитячими садочками та позашкільними гуртками. 

Тепер мешканці міст, де запущено Good education, отримали змогу дізнатися про якість освіти, результати ЗНО, кваліфікацію вчителів, здобутки учнів, рівень матеріально-технічного забезпечення кожного навчального закладу у місті, а також співставити цю інформацію з даними про безпеку мікрорайону чи транспортне сполучення. 

За цими посиланнями можна ознайомитися із сервісами, які вже працюють:

Важливо також додати, що сервіс віддає дані за допомогою АРІ, тож зацікавленим можна користуватися не тільки цим продуктом, але й безпосередньо освітньою інформацією.