Ноу-хау запровадив в Сумах голова обласної державної адміністрації та головний регіонал області Юрій Чмирь – він написав виборцям відкритий лист. Цікаво, що під документом підписався як голова Сумської обласної організації Партії регіонів, не вказавши на свою державну посаду.Відкритий лист Юрія Чмиря

Листи, віддруковані на хорошому папері, з бутафорською маркою з краєвидами міста Суми у правому верхньому кутку та гаслом «До злагоди та взаєморозуміння ШЛЯХ ВІДКРИТО!»

У вихідних даних сказано, що наклад становить 40000 екземплярів, друк – СПД ФО Кашталян Н.І., підписано до друку 25.07.12 р, відповідальний за випуск Касьянов П.М.Відкритий лист Юрія Чмиря

В різні куточки міста листи приносили на вихідних 28 і 29 липня молоді люди. Вручали особисто в руки, кажучи «Це лист до вас від Юрія Павловича Чмиря». Цікаво, що вони представлялися по-різному: наприклад, юнак, котрий приніс листа активісту Громадянської мережі ОПОРА сказав, що він листоноша, а дві дівчини, які принесли іншому заявили, що вони волонтерки Партії регіонів.

Текст листа містить звинувачення на адресу «невеликої групи політиків», які заважають владі працювати.

Доброго дня!

Звертаюся до Вас із надією на розуміння та доброзичливість. Інформаційний тиск на Партію регіонів зростає. Звучить відверте хамство на адресу Президента. Обговорюються нав’язані зі сторони питання, що відволікають владу від вирішення головних її завдань. Невелика група політиків задумує у черговий раз перевернути країну шкереберть – напередодні парламентських виборів розпалює ненависть та ворожнечу. Опозиція обіцяє розправитися з так званими «своїми ворогами», а заразом і вирішити всі проблеми одночасно.

Після двох десятиліть суцільних потрясінь Партія регіонів, ставши партією влади, послідовно і планомірно усуває наслідки хаосу. Те, що нам вдалося зробити в області за останні два роки, зроблено в умовах політичного спротиву, що інколи переходить у саботаж. Ми пропонуємо конструктивну співпрацю, а опоненти крутять дулю у кишені. У будь-якій дії вони вбачають підступ, у будь-якому досягненні – підтасовування. Подай такому руку, а він у неї плюне.

Нами зроблена велика робота. Справа зрушила, результати стають відчутними. Я закликаю вас до розсудливості. Ми не можемо ризикувати долею Сумщини, підставляючи  область під удар. Для мене це питання партійного обов’язку й особистої честі. Ми з Вами повинні довіряти один одному, не допускаючи брехні та недомовок. Мені і партійцям нічого приховувати. Готовий відповісти на будь-які Ваші запитання – мої соратники та волонтери нададуть Вам таку можливість найближчим часом.

Дякую за готовність до спілкування,
голова Сумської обласної організації Партії регіонів Юрій Чмирь

 

Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
тел.: +38 066 305 51 90;
За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Сумській області
+38 067 14 20 301
 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.