У бюлетенях двох з 26 округів Машівської громади на Полтавщині виявили помилки. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

У 7 та 25 виборчих округах Машівської ОТГ у бюлетенях були допущені помилки в інформації про кандидатів у депутати місцевих рад.

Так, за ВО №7 кандидаткою на посаду депутата місцевої ради зареєстрована Людмила Кущій. Проте її прізвище відсутнє в бюлетенях. ДВК №530533 склала акт щодо цієї ситуації. Наразі голосування триватиме лише за кандидатів на посаду голови громади, а вже використані бюлетені будуть вилучені та передані до ТВК.

А в бюлетенях за ВО №25 кандидатка на посаду депутата місцевої ради Марина Щербань записана з по батькові Володимирівна, хоча за паспортом вона Валентинівна.

Телефоном спостерігачу ОПОРИ голова ТВК Катерина Кушніренко повідомила, що на вечірньому засіданні територіальна виборча комісія, імовірно, прийматиме рішення про недійсність бюлетенів та необхідність призначення перевиборів.

Відзначимо, у Громадянській мережі ОПОРА працює «гаряча лінія». У разі виникнення проблем чи потреби консультацій щодо виборів звертайтеся – (044) 591-44-44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора).

За коментарями звертайтеся:

Дар’я Черкашина

координаторка громадського спостереження у Полтавській області

тел.: 099 674 45 65

email: [email protected]

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)