24 грудня на Вінниччині відбудуться перші місцеві вибори в одній об’єднаній територіальній громаді – Новогребельській. Станом на 6 грудня Новогребельська сільська територіальна виборча комісія зареєструвала 5 кандидатів на посаду сільського голови та 69 – у депутати.

Серед кандидатів на посаду голови Новогребельської ОТГ зареєстровано 2 самовисуванців та 3 представників політичних партій. Зокрема на посаду очільника об’єднаної громади претендують:

- Анатолій Андріюк – висуванець від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»;

- Констянтин Заболотний – висуванець від Радикальної партії Олега Ляшка;

- Ернест Кисляк – висуванець від Європейської партії України;

- Тетяна Борецька – самовисуванка;

- Віталій Порхун – самовисуванець.

Депутатами Новогребельської сільської ради претендують бути 68 кандидатів від політичник партій та 1 самовисуванець. Так, зокрема, від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» балотується 14 кандидатів у депутати, від Аграрної партії України – 7 кандидатів, від ВО «Батьківщина» - 12 кандидатів, від Радикальної партії Олега Ляшка – 5 кандидатів, від політичної партії «УКРОП» - 8 кандидатів, від Всеукраїнського об’єднання «Самопоміч» - 6 кандидатів, від Європейської партії України – 14 кандидатів, від ВО «Свобода» - 1 кандидат та від політичної партії «Народний фронт» - 1 кандидат.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених участині першійстатті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)