Таїровська селищна виборча комісія не забезпечена приміщенням та іншим матеріально-технічним оснащенням (сейф, комп’ютер та інше).

14 листопада в Овідіопольскій РДА зазначили, що питання забезпечення приміщення для виборчої комісії вирішують перший заступник голови районної адміністрації Ігор Ільченко та керівник відділу освіти Катерина Григораш.

Приміщення (кабінет №3 у селищній школі), яке було виділене для роботи Таїровської селищної виборчої комісії, передане в оренду і, відповідно, комісія не має можливості повноцінно здійснювати свої повноваження.

12 листопада Таїровська селищна виборча комісія провела своє перше засідання в іншому кабінеті (навчальному класі) цієї школи.

Згідно з пунктом 1 частини 1 статті 73 Закону України «Про місцеві вибори» органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи в межах своїх повноважень зобов’язані сприяти виборчим комісіям у реалізації їх повноважень, зокрема надавати необхідні приміщення для виборчих комісій та повідомляти про їх місцезнаходження (адреси) виборчу комісію, що формує (утворює) відповідну виборчу комісію, не пізніш як за один день до її формування (утворення), забезпечувати охорону цих приміщень.