Серед новообраних депутатів рад об’єднаних територіальних громад на Київщині 65 балотувались від політичних партій та 30 - шляхом самовисування. Найбільшу кількість депутатів має політична партія ВО “Батьківщина”.

Так, всі територіальні виборчі комісії Київської області, які займались підготовкою та проведенням перших місцевих виборів 29 жовтня, вчасно встановили результати.

У всіх чотирьох громадах головами ОТГ стали чинні сільські голови, які балотувалися шляхом самовисування:

- Медвинська ОТГ - Світлана Плаксун (в.о. Медвинського сільського голови);

- Фурсівська ОТГ - Микола Фурсенко (сільський голова с. Фурси);

- Великодимерська ОТГ - Анатолій Бочкарєв (селищний голова смт Велика Димерка);

- Дівичківська ОТГ - Тимофій Девко (сільський голова с. Стовп’яги).

Серед новообраних депутатів рад об’єднаних територіальних громад 65 балотувались від політичних партій та 30  є самовисуванцями. Найбільшу кількість депутатів має політична партія ВО “Батьківщина”.

deputaty kyiv

В Дівичківській ОТГ, крім 9 самовисуванців, до складу новообраної ради увійшли представники Аграрної партії України - 10, “УКРОП” - 2 та ВО “Батьківщина” - 1.

deputaty kyivska

До Медвинської сільської ради ОТГ було обрано депутатів від ВО “Батьківщина” - 10, Радикальної партії Олега Ляшка - 3, Аграрної партії України - 2 та “УКРОП” - 1, решта шестеро депутатів є позапартійними самовисуванцями.

deputaty medvynska

В селищі Велика Димерка найбільшу кількість депутатів має ВО “Батьківщина” - 12. 4 мандати отримали кандидати, що балотувались від Радикальної партії Олега Ляшка, по 1 депутату мають “УКРОП” та Аграрна партія України. Крім того, до складу ради увійшло 8 кандидатів-самовисуванців.

deputary velyka dymerka

У Фурсівській громаді в 26 округах було обрано 25 депутатів, оскільки у ВО №10 призначено повторне голосування серед двох кандидатів (Радикальна партія Олега Ляшка та самовисування), які набрали однакову кількість голосів виборців.

В цілому ж склад Фурсівської сільської ради виглядає наступним чином:

ВО “Батьківщина” - 7

Радикальна партія Олега Ляшка - 5

Аграрна партія України - 3

“Рух Миколи Томенка” - 2

ВО “Свобода” - 1

Самовисування - 7

deputaty fursy

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)