30 жовтня Новополтавська сільська виборча комісія Миколаївської області на основі даних протоколів про підрахунок голосів дільничних виборчих комісій підвела підсумки голосування.

Слід зазначити, що Новополтавська виборча комісія відправляла дві ДВК на уточнення проколів, а саме ДВК №480485 (село Новополтавка) – на уточнення протоколу по округу №2, та ДВК №480493 (село Шевченкове) – на уточнення протоколів по округам 9, 13 та 14.

rezultaty

Відповідно до частини 2 статті 85 ЗУ «Про місцеві вибори», Новополтавська ТВК зобов’язана встановити результати виборів до Новополтавської сільської ради та відповідного голови та протягом 5 днів повинна прийняти одне з рішень: визнати депутата/голову обраним; про проведення повторного голосування; про визнання виборів такими що не відбулись.

За даними протоколів дільничних виборчих комісій, які зібрані спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА, найбільшу кількість голосів на виборах до Новополтавської сільської ради отримали самовисуванці – 4 кандидати. Окрім того, по 3 кандидати від районних організацій партій «Блока Петра Порошенка» та «Наш Край» отримали найбільшу кількість голосів по відповідним округам. Також найбільшу кількість голосів по округам отримали 2 кандидати від «Відродження», 1 кандидат від «Самопоміч» та 1 кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка.

Округ Отримав найбільшу кількість голосів Суб’єкт висування
1 Медвєдєва Оксана Наш Край
2 Сиволап Віктор Наш Край
3 Пилипчук Ігор Самовисуванець
4 Ємельянова – Гогуленко Алла Самопоміч
5 Кітаров Сергій Наш Край
6 Бєляков Віталій Радикальна партія
7 Харчук Сергій БПП
8 Вільчинська Людмила Самовисуванець
9 Ночевська Світлана Самовисуванець
10 Трунов Олександр Самовисуванець
11 Поляков Ігор БПП
12 Єрьоменко Тетяна Відродження
13 Яворська Нінель Відродження
14 Сіканець Оксана БПП

Найбільшу кількість голосів на виборах до Новополтавського сільського голови отримав Юрій Медведєв, висунутий районною організацією партії ВО «Батьківщина». За Юрія Медведєва віддали свої голоси 638 виборців, що склало 58,9% від загальної кількості виборців, які взяли участь у голосуванні.

Кандидат Кількість отриманих голосів Суб’єкт висування
Кочерга Юрій 75 Самовисуванець
Макуха Віра 20 Самопоміч
Медведєв Юрій 638 Батьківщина
Поліщук Тамара 19 Самовисуванець
Скоропляс Оксана 71 Відродження
Стрєльніков Олександр 122 Наш Край
Яцина Петро 109 Самовисуванець

Загальна кількість виборців, які взяли участь у голосуванні, складає 1 082, що склало 46,3% від кількості виборців за даними списку виборців.  

 

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 

Веб-сайтФейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.