У Зайцівській сільській виборчій комісії об’єднаної територіальної громади повністю замінено керівний склад комісії.

9 жовтня 2017 року відбулось засідання Зайцівської виборчої комісії, на якому прийняли присяги шість нових членів комісії. Заміни в керівному складі комісії провели «Опозиційний блок», ВО «Батьківщина» та Об’єднання «Самопоміч» (голова, заступник голови, секретар відповідно). Крім цього, ВО «Свобода» змінила свого представника в складі Зайцівської комісії.

Нагадаємо, у Синельниківській районій виборчій комісії змінився склад більш ніж на половину.

Відповідно, до абзацу 2 частини 4 статті 29 Закону України «Про місцеві вибори», подання про заміну члена виборчої комісії вноситься суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії, на паперових носіях та в електронному вигляді до відповідної виборчої комісії за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією.

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори17; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково: Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року. Починаючи з 11 вересня у 24 областях працюватимуть 69 довготермінових спостерігачів. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.