З нагоди всесвітнього Дня Землі Громадянська мережа ОПОРА провела конкурс художніх робіт для учнів київської школи № 129.

24 квітня відбулось нагородження авторів найкращих малюнків, стіннівок та аплікацій. Серед переможців учні 1-А, 3-Г, 4-Д, 4-В та 5-Б класів. Дітлахи отримали подарункові набори для творчості від Громадянської мережі ОПОРА. Також найактивнішим класам вручили яскраві календарі енергоефективності.

«Визначити 5 переможців серед десятків робіт було важко. Дітки дуже відповідально виконали завдання. Окрім малюнків, школярі дивували аплікаціями та обізнаністю в тематиці енергозбереження. Наприклад, учениця 4-Д класу Діана Пантелеєва зобразила на стінній газеті хвору планету та написала основні способи її лікування – правила енергозбереження», – поділилась враженнями активістка ОПОРИ Олеся Дзьоба.

24 04 17 05

Під час нагородження учасники разом пригадали правила користування водою, електрикою та теплом. На завершення організатори розповіли дітлахам про альтернативні джерела отримання енергії: сонце, вітер та воду.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Громадянська мережа ОПОРА
Олеся Дзьоба
тел.: +38 098 390 32 88

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.