21 березня у місті Херсоні відбулась інформаційна зустріч «Енергозбереження у побуті» з учнями 8 класу Таврійського ліцею мистецтв № 58.

Активісти Громадянської мережі ОПОРА організували для дітей цікаву інтерактивну гру «Хто знає більше способів економії вдома?». Школярів розділили на команди та запропонували пригадати якомога більше заходів для заощадження світла, газу та води.

«Я навіть не намагаюсь економити. А зараз розумію, що потрібно відповідально ставитись до збереження енергоресурсів. Також мені сподобалось, що ми в ігровій формі дізнались про енергозбереження. Адже під час такої гри ми самі замислилися про способи економії і це залишилось у пам’яті. Так нам було набагато цікавіше», – розповіла учениця.

21 03 17 02

«Саме під час гри можна привернути увагу дітей до проблеми енергозбереження. Тому ОПОРА буде проводити такі заходи частіше та в різних школах Херсона. Адже насамперед потрібно починати з дитячої аудиторії», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Учасники заходу отримали від ОПОРИ солодці призи та брошури з порадами, як можна заощадити на комунальних послугах, підготовлені в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.