30 грудня 2016 року у Херсоні відбулась інформаційна зустріч для голів об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Організаторами заходу, присвяченого питанням енергозбереження та термомодернізації багатоквартирних будинків, стали ХМГО «Центр розвитку ОСББ «Пліч-о-пліч» та Громадянська мережа ОПОРА.

Учасники зустрічі обговорили питання переваги пільгових кредитів на термомодернізацію, якими скористалися деякі голови ОСББ міста Херсона. Також присутні розповіли, які заходи з економії енергоресурсів вони вже втілили у своїх будинках. Представники ОПОРИ рекомендували головам об’єднань прості поради з енергозбереження у власній оселі.

30 12 16 01

«У нашому під’їзді було завжди холодно, бо вікна були старі і будинок не був утеплений. І ми задумалися про нові пластикові вікна з системою енергозбереження, та на загальних зборах вирішили взяти кредит. Адже у зв’язку з підвищенням тарифів ми розуміємо, що потрібно робити якомога більше заходів з термомодернізації по всьому будинку», – прокоментувала зустріч голова одного з херсонських об’єднань пані Людмила.

«Взагалі термомодернізація вже давно потрібна всім будинкам, особливо у старобудовах. У Херсоні таких багато будинків дуже багато, саме тому в них потрібно робити всі можливі заходів з енергозбереження. Сьогодні ми почули багато успішних історій від тих, хто скористався державними кредитами та залишився задоволений результатом», – розповіла місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.