19 жовтня в ККЗ «Ювілейний» у Херсоні відбулось офіційне відкриття будівельної виставки «Наш дім. Енергозбереження». На заході були присутні представники різних фірм та виробників будівельних матеріалів, сонячних панелей, батарей та колекторів. Була представлена велика кількість твердопаливних котлів, металопластикових вікон з системою енергозбереження, камінів та системи утеплення для підлоги.

У виставці також взяли участь активісти Громадянської мережі ОПОРА, які розповідали відвідувачам про те, як економити енергоресурси у побуті, а також про переваги державної підтримки енергоефективних заходів.

20 10 16 01

«Я дуже задоволений, що херсонці та жителі області мають змогу відвідати таку цікаву та корисну виставку. Адже зараз всі намагаються зекономити та починають впроваджувати нові технології з енергозбереження. Економія енергоресурсів – це, в першу чергу, економія власних коштів. Бажаю удачі учасникам виставки та вдалих покупок херсонцям», – прокоментував захід замісник голови обласної державної адміністрації Олександр Адамчик.

«Сьогодні я прийшла на цю виставку з конкретною метою. Ми ж чоловіком вирішили, що будемо купувати новий котел на твердому паливі. І вже придивилися один, який може працювати на газу, дровах та брикетах», – поділилась відвідувачка виставки пані Ольга.

20 10 16 02

«Я вкотре переконуюсь, що херсонці зацікавлені в енергозбереженні. Дуже добре, що на цьому заході були присутні і голови ОСББ, і працівники банку, і представники компаній, які виробляють обладнання, необхідне для утеплення будинку. Завдяки цьому присутні одразу отримали відповіді на велику кількість питань», – прокоментувала захід місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Від ОПОРИ учасники та відвідувачі виставки отримали буклети з корисними порадами щодо енергозбереження, надруковані за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Інформаційні матеріали стануть у нагоді для організації побуту вдома та на роботі. 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.