23 вересня у Рівному провели конкурс малюнку на асфальті «Мій вибір ЕКО» та еко-виставку. Мета заходів – популяризувати енергозбереження та підвищити рівень обізнаності громади щодо ефективного використання енергії. Заходи організовані управлінням економіки, управлінням освіти та управлінням культури й туризму міста за участі Громадянської мережі ОПОРА та Малої Академії Наук у рамках Днів сталої енергії.

23 09 16 01

У центральному Парку відпочинку та культури ім. Тараса Шевченка ОПОРА демонструвала роботу приладів, які використовують альтернативні джерела енергії, зокрема енергію води, сонця та вітру. Представники ОПОРИ також розповіли про види, переваги та застосування чистої енергії в побуті. А вихованці МАНу презентували власні наукові розробки в сфері енергоефективності.

23 09 16 03

Учні третіх-четвертих класів ЗОШ №2 долучились до конкурсу малюнків на асфальті «Мій вибір ЕКО». Діти продемонстрували бачення того, як заощаджувати енергію та робити довкілля чистим.

23 09 16 02

«Дуже важливо зробити акцент на залученні дітей та молоді до Днів енергії, адже потрібно формувати свідоме ставлення до раціонального споживання енергоресурсів та охорони навколишнього середовища змалку. Тому сьогодні в ігровій формі ми намагались долучити малечу та їхніх батьків до проблем енергозбереження», – прокоментувала місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Ірина Кантарія.

На згадку учасники заходу отримали інформаційні матеріали, підготовленні за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Ірина Кантарія
тел.: 093 726 3677

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.