22 вересня на базі херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 8 відбулась гра брейн-ринг на тему енергозбереження. Захід, який пройшов в рамках проведення Днів сталої енергії, організувало управління освіти м. Херсона за участі Громадянської мережі ОПОРА.

Участь у брейн-рингу взяли команди шкіл №№ 11, 51 та 8. На початку школярі представили девізи команд і розповіли цікаві вірші на тему енергозбереження.

За підрахунками незалежного журі, до складу якого увійшли організатори, переможцем стала команда школи № 11. Школярів нагородили заохочувальними подарунками, зокрема USB-флешками та солодощами.

22 09 16 11

Крім того, всі учасники заходу отримали від ОПОРИ інформаційні буклетами на тему енергозбереження, надрукованими у рамках проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

«Ми вже маємо великий досвід у проведенні заходів на тему енергозбереження. Сьогодні відбувся дуже цікавий брейн-ринг, саме таким чином діти долучаються до цієї теми і проявляють великий інтерес. Але ми на цьому не зупинимося. Вже завтра будемо підводити підсумки конкурсу малюнків на тему «Енергозбереження очима дитини». Їх протягом тижня малювали діти з різних шкіл», – розповіла Тетяна Кошелюк, представниця управління освіти та член журі.

«Цього року це перша така гра серед школярів. Як для школярів 8-9-х класів, вони знають дуже багато про енергозбереження, і це дуже приємно спостерігати. Діти пообіцяли вдома поділитися з батьками порадами, які пролунали сьогодні, та показати буклети з корисною інформацією», – прокоментувала захід місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.