19 вересня у Великій Залі херсонського міськвиконкому відбулась інформаційна зустріч для голів об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Захід, присвячений питанням термомодернізації, організували херсонський міськвиконком та Громадянська мережа ОПОРА у співпраці з ХМГО «Центр розвитку ОСББ «Пліч-о-пліч».

Під час інформаційної зустрічі обговорювався механізм отримання пільгових кредитів на термомодернізацію для ОСББ, а також можливі заходи для утеплення будинків, на які спрямовуються кредитні кошти. Присутні на зустрічі представники банків проконсультували присутніх щодо умов кредиту.

20 09 16 01

«У зв’язку зі зміною тарифів, ми розуміємо, що потрібно наш будинок покращувати та утеплювати. Адже в нашому під’їзді завжди холодно, оскільки вікна старі і крихкі. І ми задумалися про кредит на нові пластикові вікна з системою енергозбереження. Сьогодні я почула все, що нам потрібно для того, щоб скористатися державною програмою. Тим паче, що ми нещодавно створили ОСББ і прагнемо кращого для свого будинку», – прокоментувала зустріч голова одного з херсонських об’єднань пані Валентина

«Зараз термомодернізація потрібна всім. У Херсоні є багато будинків старого типу, тому в них потрібно робити багато заходів з енергозбереження. Такі зустрічі дають можливість представникам ОСББ дізнатися якомога більше про умови кредитування та термомодернізацію житла», – розповіла місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.