18 вересня в рамках проведення Днів Сталої Енергії у Херсоні відбувся жіночий велопробіг, у якому взяли участь близько сотні дівчат. Учасниці заходу елегантно та вправно впоралися з велопробігом, дехто долучився разом з маленьким дітками.

19 09 16 06

«Це був не звичайний велопробіг! Ми хотіли довести, що дівчата можуть їздити на ровері не тільки в спортивному костюмі, а й у спідниці та сукні. Сьогодні наш захід відкриває Дні Сталої Енергії у Херсоні. Я гадаю, що всі ми повинні задуматися про енергозбереження та навколишнє середовище, адже саме велосипед – найекологічніший транспорт!», – прокоментував захід Ярослав, керівник ГО ВелоХерсон.

19 09 16 08

«Ми дуже вдячні дівчатам, які взяли участь у такому заході. Гадаю, це гарний початок Днів Сталої Енергії. Протягом тижня ми будемо пропагувати чисту енергію і доносити інформацію про енергозбереження всім херсонцям. Адже ми запланували багато цікавих заходів», – прокоментував відкриття ДСЕ заступник міського голови Аркадій Підлісний.

19 09 16 07

На фініші учасниці заходу отримали заохочувальні подарунки, які спеціально розробили організатори. Також присутні отримали інформаційні буклети, виготовлені за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», які нагадуватимуть про основні заходи, потрібні для енергозбереження та використання чистої енергії.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.