12 вересня у Херсоні відбулась робоча нарада за участі представників міської ради та громадських організацій стосовно проведення Днів Сталої Енергії. Присутні обговорили плани щодо проведення спеціалізованих заходів, які відбуватимуться з 17 по 23 вересня 2016 року.

Цього року основні заходи будуть направлені на дитячу аудиторію. Зокрема, Громадянська мережа ОПОРА долучиться до проведення брейн-рингів та уроків з енергозбереження у школах. Наймолодша аудиторія перегляне мультфільмів, у дитячих садочках читатимуть та обговорюватимуть оповідання та казок на відповідну тематику.

Крім того, відбудеться жіночий велопробіг, що має на меті привернути увагу до збереження екології та зниження вуглецевих викидів.

Голови ОСББ міста Херсону зможуть відвідати семінар, на якому обговорюватимуться питання енергозбереження та енергоефективності будівель.

Під час проведення Днів Сталої Енергії у Великій залі херсонського міськвиконкому відбудеться громадське обговорення Плану Дій Сталого Енергетичного розвитку м. Херсона, який визначить перспективи для міста на найближчі кілька років у житлово-комунальній, транспортній сфері, у сфері промисловості та благоустрою.

13 09 16 02

«Проведення Днів Сталої Енергії – надзвичайно важлива справа для того, щоб поширити інформацію про енергозбереження та енергоефективність серед якомога більшої аудиторії. Цього року запланованих заходів багато, і всі вони цікаві. Особливу увагу треба звернути на обговорення Плану Дій Сталого Енергетичного розвитку міста, тому що це стратегічний документ, який визначатиме, наскільки зміниться рівень нашого життя», – прокоментувала робочу нараду місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.