У четвер, 25 серпня, о 9:00 у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці відбудеться семінар на тему «Енергоефективність – крок до економії».

Напередодні чергового підвищення тарифів на комунальні послуги усі охочі зможуть почути прості та ефективні поради з економії, які надасть місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька.

Учасники заходу почують про те, як правильно утеплитись, не завдавши шкоди собі та сусідам, чому шкідливе клаптикове утеплення та до чого воно може призвести. Також присутні ознайомляться з правилами користування побутовими приладами для мінімального споживання електроенергії та навчаться економити воду.

Організатори також дадуть відповіді на усі питання, які стосуються державних та місцевих програм підтримки населення для реалізації проектів з модернізації житла.

Дата проведення: 22 серпня 2016 р.
Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 50.
Початок: 9:00.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.