18 серпня у Херсоні відбулась робоча зустріч громадської ініціативи «Розвиток Херсона», до якої входять представники таких громадських організацій, як «Берегиня», «Ми Херсонці», ХОО «ВЕЛ», ХМГО «Союз Чорнобиль України» та Громадянської мережі ОПОРА. Група була створена 1 серпня 2016 року задля сприяння реалізації системних змін у розбудові сучасного успішного міста.

Під час таких зустрічей планується обговорення кожної програми окремо для подальшого моніторингу, просування та контролю за виконанням місцевих програм.

Учасники заходу обговорили основні проблеми міста, зокрема сортування та переробку сміття, проблеми екології та енергозбереження. Активісти прагнуть зробити все можливе для того, щоб програми місцевого розвитку працювали в потрібному напрямку. Саме тому насамперед розподіли роботу за окремими напрямками.

19 08 16 01

«Ми хочемо жити в квітучому місті, бути заможними сьогодні і впевненими у завтрашньому дні для себе і своїх дітей. Тому ми, громадські активісти, пропонуємо об’єднатися в широку спільноту однодумців, яка буде робити все для того, щоб наше місто процвітало після виконання місцевих програм, коли вони будуть реалізовані. І в нас вже є великі плани в цьому напрямку», – прокоментувала зустріч голова ГО «ЦРО «Берегиня» Ірина Зоря.

«Створення такої групи – це дуже потрібна річ. Адже по одинці важко контролювати та просувати місцеві цільові програми. Гадаю, що разом ми зможемо донести до влади та жителів нашого міста, наскільки програми місцевого розвитку важливі для Херсону», – зазначила місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.