Інформаційна зустріч на тему енергозбереження та енергоефективності відбулась 4 серпня у херсонському Арт Хабі, де проходять кінопокази громадської організації Режисер ОРГ. Упродовж бесіди активісти Громадянської мережі ОПОРА надали свої рекомендації стосовно економії тепла та електроенергії, які будуть корисними саме для цього культурного закладу. Крім того, відповіли на питання присутніх, які, в тому числі, торкалися проблеми енергозбереження у власних оселях.

На закінчення інфозустрічі представники організацій обговорили також можливість співпраці, зокрема спільної організації показів фільмів на теми, які стосувалися б енергозбереження, розвитку чистої енергії та захисту екології.

«Зараз ця тема актуальна для кожного та важлива для людства в цілому. Вважаю, що декілька кінопоказів цікавих стрічок, що спонукають замислитись про це, зібрали б публіку. А обговорення фільмів у форматі інфозустрічі із наданням конкретних рекомендацій було б дуже корисним», – прокоментував один з учасників заходу.

Активісти громадянської мережі ОПОРА також виказали надію, що ця співпраця буде плідною, та прикрасили стіни приміщень Арт Хабу плакатами, надрукованими за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», які нагадуватимуть про основні заходи, потрібні для енергозбереження.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.