Малюків із сімей вимушених переселенців зі Сходу України та Криму привітали з Днем Святого Миколая у хабі «Вільний простір». У проведенні свята взяла участь Громадянська мережа ОПОРА в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні.

Традиційно, приємне свято поєднали з донесенням корисної інформації. Для дітей влаштували показ мультфільмів на тему енергозбереження, зокрема анімаційної стрічки «Добре Світло». А після ігор та веселощів кожен з них отримав подарунок – розмальовку «Пригоди Уніка», створену за ідеями жінок-переселенок та надруковану за сприяння Центру Суспільних Програм та організації Крим SOS, а також набори кольорових олівців від ОПОРИ.

21 12 15 01

«Ми були раді долучитися до цієї благодійної акції, – розповідає місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник. – Це дало нам можливість не тільки створити свято для діточок, які опинилися далеко від дому та пережили чимало лиха, а й стало ще одною вдалою нагодою нагадати дітям та їхнім батькам про важливість дбайливого ставлення до енергоресурсів».

«Ми завжди радіємо такій співпраці. Вона дозволяє малюкам отримати більше корисної інформації, більше подарунків, що звісно, для них дуже важливо та приємно», – прокоментувала подію працівниця хабу Катерина Косенко.

Нагадаємо, що хаб для переселенців «Вільний простір» відкрив свої двері 1 грудня та майже з самого початку своєї роботи співпрацює з Громадянською мережею ОПОРА. На початку місяця активісти вже провели в хабі тренінг з енергозбереження для вимушених переселенців та працівників закладу. 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22