У Краматорську відкрилися всі дільниці. Про це повідомляє спостерігач Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» та Громадянської мережі ОПОРА Олександр Подолян.

Сьогодні, 15 листопада, у Краматорську для проведення другого туру виборів на посаду міського голови відкрились усі виборчі дільниці. Запізнень або проблем із відкриттям ДВК не зафіксовано.

Проте, вчора ввечері на ДВК №141040 члени комісії для економії часу вирішили підписати порожні бланки протоколів підрахунку голосів. Сьогодні зранку двоє представників Краматорської міської територіальної виборчої комісії виїхали до дільничної комісії. У присутності спостерігачів та журналістів члени ТВК знищили підписані порожні протоколи, дрібно їх порізавши, та видали членам ДВК нові бланки протоколів.

За коментарями звертайтеся:
Катерина Жемчужникова,
прес-секретар по Донецькій області
+380662701713
 
Довідково:
Громадське спостереження за місцевими виборами на підконтрольній Україні території Донецької області здійснює Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» в рамках загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі ОПОРА.
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.