Громадянська мережа ОПОРА у Києві організувала пізнавальну зустріч з учнями спеціалізованої школи №129 з поглибленим вивченням англійської мови та навчила берегти ресурси.

9 лютого активісти ОПОРИ розповіли дітлахам правила заощадження електроенергії, води та тепла у квартирі. Учні погодилися, що потрібно вимикати світло, коли виходиш із кімнати, не лишати техніку в робочому режимі та не ставити гарячу їжу до холодильника.

Говорили й про економію у ванній кімнаті: слід закривати крани і економити воду, приймати душ замість ванної та чистити зуби зі склянкою. Окрім того, школярам розповіли, як зберегти тепло в квартирі: «Обов’язково закривайте двері в під’їзді та квартирі», – переконує представниця ОПОРИ.

09 02 17 03

«Ми переглянули мультфільм про користь енергоефективних ламп та обговорили, чому жарівки не варто використовувати. Багато хто з дітлахів розповів, що мають вдома економні лампочки, які допомагають заощадити кошти батьків та не нагрівають довколишнє повітря. Також школярі активно ділилися власним досвідом поводження з водою, електроенергією та теплом, що тішить, адже молоде покоління росте обізнаним та прагне зберегти природу та, як мене запевнили, сніг взимку», – прокоментувала захід активістка ОПОРИ Олеся Дзьоба.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Громадянської мережі ОПОРА
Олеся Дзьоба
тел.: +38 098 390 32 88

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.