У період до офіційного початку виборчого процесу заходи і зустрічі, що влаштовують або відвідують потенційні кандидати ще не можна назвати агітаційними, проте, вони містять ознаки дочасної агітації. Зокрема, за даними спостерігачів Громадянської мережі ОПОРА з Київщини, протягом вересня-листопада, кандидати зустрічалися  з працівниками закладів освіти, аграрних та фермерських підприємств, працівниками та пацієнтами  закладів охорони здоров'я, ветеранськими організаціями, державними службовцями  та представниками  партійних організацій та активістів політичних структур.

28 листопада, Руслан Кошулинський (ВО «Свобода») провів три зустрічі у Богуславі. Одна з них – заздалегідь анонсована зустріч для всіх виборців, що відбувалась у районному будинку культури. Того ж дня потенційний кандидат провів у Богуславі ще дві зустрічі для трудових колективів місцевих підприємств, де спілкувався з виборцями у форматі діалогу. Крім того, 29 листопада Руслан Кошулинський відвідав презентацію книги авторства Романа Коваля у Борисполі.

7 12 18 vizyty Kyivska koshulynskiy

Фейсбук-сторінка ВО «Свобода» Київська область

12 листопада народний депутат Сергій Каплін  здійснив робочий візит у Бориспільські міське та районне  управління соціальної політики. На зустрічі були присутні державні службовці та службовці органів місцевого самоврядування.

3 листопада кандидат у президенти Роман Безсмертний  провів зустріч з Білоцерківською громадою для презентації ідеї «Велика Україна». Зокрема, він виступав за прийняття закону «Про територіальну оборону» та відміну скасованого  права на призначення пенсій за вислугу років для працівників освіти. Даний захід був в форматі дискусійної платформи.

7 12 18 vizyt Kyivska bezsmertniy

Сайт політика

26 жовтня Юрій Дерев'янко (Рух Нових Сил) прибув на сесію міської ради Вишневого на підтримку громади у проблемі забудови парку. За інформацією сайту політика раніше цю проблему обговорювали і на засіданні підкомітетів Верховної Ради під керівництвом Юрія Дерев’янка за участі мера, представників громади.

7 12 18 vizyty Kyivska derevyanko

Сайт політика

3 листопада  Юрій Бойко колишній співголова Опозиційного Блоку взяв участь у мітингу-реквіємі у селі Гатне на честь перепоховання воїнів Великої Вітчизняної війни, які загинули під час боїв за Київ.

07 12 18 vizyty Kyivska boyko 3

Сайт «Опозиційного блоку»

25 жовтня Бойко здійснив робочу поїздку у Білоцерківський район, де поспілкувався з аграріями приватного сільськогосподарського підприємства. Під час цієї зустрічі він заявив: «Опозиційний блок» послідовно виступає за всебічну підтримку фермерів. Для того, аби ситуація у сільському господарстві стабілізувалася, необхідно не тільки зупинити цю хвилю рейдерства, яка захлеснула країну, а й впровадити декілька рішень, які допоможуть фермерам у веденні господарства. По-перше, необхідно відновити пільговий режим повернення ПДВ сільгоспвиробникам. А по-друге, фермерським господарствам має надаватися адресна підтримка від держави». Політик пообіцяв зробити депутатський запит щодо звернення керівників агрофірми стосовно проблеми рейдерства.

07 12 18 vizyty Kyivska boyko

Сайт «Опозиційного блоку»

Крім того, 31 жовтня Юрій Бойко взяв участь у благодійному заході у дитячому реабілітаційному таборі «Лісова застава», для  дітей війни зі Світлодарської дуги. У дописі йдеться, що після візиту фракція «Опозиційного блоку» на сесії Київської облради буде наполягати, аби цей табір включили до обласної програми оздоровлення і реабілітації дітей на наступний рік для отримання державного фінансування. Разом з тим, потенційний кандидат вручив подарунки дітям, що перебували у таборі – їм  подарували навушники і термочашки.

07 12 18 vizyty Kyivska boyko 2

Фейсбук-сторінка «Опозиційний Блок. Київщина»

Ще один потенційний кандидат на пост Президента Олег Ляшко протягом осені здійснював візити на Київщину, зокрема – відвідував Таращу, Вишневе і Боярку

21 листопада Олег Ляшко відвідав Таращу і Таращанський район. Зокрема, він привітав працівників сільського господарства Таращанського району Ляшко з професійним святом і подарував ноутбуки. Крім того, під час відвідування Таращанського геріатричного пансіонату на Київщині він заявив, що вимагає від влади передбачити видатки у держбюджеті на підвищення зарплат медикам, лікарям та соціальним працівникам.

25 жовтня кандидат  побував у Вишневому на відкритті оновленої дороги. У прес-службі Радикальної партії зазначають, що 120 млн гривень на будівництво дороги, яка з’єднує населений пункт з окружною трасою у Вишневому, з держбюджету були направлені саме за сприяння Олега Ляшка.

7 12 18 vizyty Kyivska lyashko

Сайт «Інформатор»

19 вересня  Олег Ляшко відвідав Боярський  санаторій УТОС. Між тим, на новинних ресурсах, зазначається, що за сприяння Ляшка було знайдено 1,6 млн гривень для ремонту одного з корпусів єдиного в Україні санаторію для незрячих, що у Боярці.

14 жовтня чинний Президент Петро Порошенко відкрив навчальний центр руху «ПЛАСТ» у Бучі. Під час візиту він зазначив: «Цей новенький Пластовий навчальний центр, зведений на Київщині – перший, який держава і державна влада, як центральна так і обласна, за участі депутатів Верховної Ради, побудувала для пластової молоді».

07 12 18 vizyty Kyivska poroshenko

Сайт «КиевVласть»

Нагадаємо, відповідно до ст. 58 ЗУ «Про вибори Президента» передвиборна агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України. Передвиборна агітація може здійснюватися у будь-якій формі та будь-якими засобами, що не суперечать Конституції України та законам України.