23 серпня в смт. Демидівка відбулося урочисте святкування Дня прапора. Під час заходу відбулося нагородження переможців конкурсу авторів творів про Україну. Лауреати отримали грошові винагороди від депутата Рівненської обласної ради, кандидата у народні депутати по 154 виборчому округу Данила Корилкевича.

За перше місце - 300 гривень, друге – 200 гривень, третє – 100 гривень. Також переможці та призери отримали грамоти від Демидівської райдержадміністрації та районної ради та окремо від благодійного фонду «Любіть Україну», почесним головою якого є Данило Корилкевич.

На думку спостерігачів ОПОРИ вручення грошей на публічних заходах, організованих органом влади є непрямим підкупом виборців та свідчить про використання адміністративного ресурсу. Варто зазначити, що кандидат від об’єднаної опозиції Валентин Королюк також отримав слово під час заходу. Однак, з його слів, на свято його не запрошували. Опозиціонер стверджує, що випадково дізнався про дійство і мусив добиватися свого права на виступ.

demydivka_23_08_2

demydivka_23_08_3

demydivka_23_08_4

За коментарями звертайтеся:
Анатолій Бондарчук
Координатор виборчих програм ОПОРИ у Рівненській області
096 918 74 08