З нагоди дня Збройних Сил України голова Лисичанської міської організації «БПП Солідарність» Михайло Голтишов у супроводі однопартійця привітав зі святом військовослужбовців.

Спостерігачі ОПОРИ зафіксували, що під час заходу партійні функціонери безкоштовно передали військовослужбовцям Лисичанського військового комісаріату холодильник та мікрохвильову піч.

7 12 2018 Luganshchyna БПП 1

У своєму коментарі ОПОРІ Михайло Голтишов зазначив:

«Ми це робили як партійці, як підприємці і як волонтери. У даній ситуації ми не прибираємо свої політичні погляди. Відносно грошей – це власні кошти мене та мого колеги – Олега Кострюкова, які ми склали та купили побутову техніку».

Виборча кампанія ще не розпочалася, тому розцінювати такі випадки як опосередкований підкуп виборців з правової точки зори не можна, скоріше як факти можливого піару з боку політичних сил.

Однак, нагадаємо, що після оголошення проведення виборчого процесу і офіційного початку передвиборної агітації (згідно з частиною 1 статті 57 Закону України «Про вибори Президента» розпочинається кандидатом наступного дня після його реєстрації ЦВК) забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей.

 

 

Веб-сайт|Фейсбук |Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)