У понеділок, 25 липня, о 12:00 у приміщенні Дарницького районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбудеться інформаційна зустріч на тему «Енергоефективність – крок до економії». Захід організовано для фахівців та працівників центру.

Учасники зустрічі дізнаються про прості поради з енергоощадності, які допоможуть зменшити суми в платіжках за електроенергію та воду на третину. Організатори також розкажуть про шкоду клаптикового утеплення та про переваги правильної термомодернізації багатоквартирних будинків.

Також в ході інформаційної зустрічі місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА навчить правильно сортувати сміття та розповість про переваги утилізації вторсировини та рециклінгу.

Дата проведення: 25 липня 2016 р.
Місце проведення: м. Київ, Харківське шосе, 57, 2 поверх, Дарницький районний в м. Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Початок: 12:00.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.