Вихідними листівки без вихідних даних з девізом «Выбор прост» проти ймовірного кандидата Володимира Буряка розклеювали по місту.

На них представника «Опозиційного блоку» порівнюють з колишнім президентом України Віктором Януковичем. Тут же йдуть порівняння потенційного кандидата в мери Ігоря Пожидаєва з колишнім міським головою Запоріжжя Олександром Поляком, якого дуже поважали мешканці  міста.

Окрім цього, на сторінці Пожидаєва у «Фейсбуці»  оголосили про старт акції «Запоріжжя не здамо!» . На ній закликають отримати аналогічну друковану продукцію у громадській приймальні пана Ігора, і  розклеювати на авто та розповсюджувати у місті.

0 pojidaev buriak

pojydaev2

Журналіст «Точки опори» зв’язався з Ігорем Пожидаєвим для більш детального пояснення мети акції з «чорними» листівками. Цікаво, що сам ймовірний кандидат відповів, мовляв, не знає нічого про цю акцію, і наразі знаходиться в іншому місті.

Ці листівки не містять відомостей про замовника та установу, що здійснила друк, його тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

За коментарями звертайтеся:
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства черезефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.