У середу, 6 квітня, о 16:30 у Голосіївському районному центрі соціальних служб сім’ї, дітей та молоді відбудеться інформаційна зустріч «Енергоефективний дім. Як досягти економії». На захід запрошені сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, та фахівці центру.

Місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька розповість про те, як відбуваються втрати тепла у помешканні, надасть прості поради з енергоощадності та поділиться способами економії ресурсів без втрати якості послуг.

Учасники заходу також дізнаються про механізми використання державних та місцевих коштів за програмами підтримки населення для реалізації проектів з модернізації житла, про переваги створення ОСББ як ефективного механізму для заощадження енергоресурсів. Крім того, представниця ОПОРИ розповість про нові можливості для ринку праці, які з’являються із прийняттям законодавчих змін у житлово-комунальному секторі.

Організатор заходу:
Громадянська мережа ОПОРА за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

Дата проведення: 6 квітня 2016 р.
Місце проведення: Київ, вул. Маричанська, 5.
Початок: 16:30.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.